Съпредседателят на , заедно с водача на листата на

...
Съпредседателят на  , заедно с водача на листата на
Коментари Харесай

Асен Василев към жителите на Банско: С ваша помощ ще си върнем държавата и ще я направим по-нормална

Съпредседателят на " ", дружно с лидера на листата на партията в Благоевград Андрей Гюров и останалите кандидат-депутати от района посетиха град Банско. 

Те се срещнаха и разговаряха с жителите и гостите на града. " Това, което разбрах от всичките ми обиколки из цяла България, е, че в случай че някой има копнеж, в случай че има ищах, стават нещата, стига страната да не пречи ", съобщи.  

" Преди 3-4 дни бях в Джебел и там има един от най-модерните фабрики за пневматични цилиндри. Този цех изнася продукцията си за Германия, за Швеция, за Съединени американски щати. Това е станало, откакто един човек е взел един завод с две бормашини и два струга. В момента там има лазерно рязане, огромни машини за фрезоване, роботизирани ръце за боядисване и притежателят изясни - " Един човек обслужва две машини и аз мога да му заплащам заплата по 2 000 евро. Нямаме проблеми с работната ръка, дори почнахме да връщаме хора, които са напуснали Джебел още през 90-те години. Започват да стават нещата, само че би трябвало да се даде късмет на компании като нашата да работят, да им се помогне малко и да се оборудват. Трябва да има също по този начин болница и учебно заведение, тъй като няма ли ги, нещата няма да се получат ". Това сподели индивидът. Това, с което сме се хванали, не е толкоз мъчно и комплицирано. Просто доста дълго време е загнивала цялата система и в този момент би трябвало да се почисти и отпуши. За страдание има огромна опозиция, тъй като парите за нарастване на пенсиите щяха да отидат при едни 6-7 компании и тези компании не са доста удовлетворени, че парите не отидоха при тях. Всичко са впегнали сега, с цел да ни спрат. Истината е, че първият път ни поспънаха, понатупаха ни, ние ги ударихме един-два пъти и не се дадохме напълно без пердах. Сега следва втори рунд. Ще се надигнем и с ваша помощ ще си върнем държавата и ще я създадем по-нормална ", сподели още. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР